Duurzaamheid U & Ik

U & Ik voor een duurzame toekomst

 Ja, het kan anders

word vandaag nog lid

Stel u voor dat we gewassen en hout telen die ons voorzien van voedsel, voeder voor de dieren, onze grond vruchtbaar maken, ons bouwmateriaal leveren, energie in vaste, vloeibare en gasvorm. De moleculen ingesloten kunnen tevens worden omgezet in bio moleculen die kunnen worden gebruikt in geneesmiddelen, voeding, cosmetica en in tal van chemische processen tot het vormen van bioplastics. De vezels kunnen worden gebruikt voor bouwmaterialen, isolatie, in textiel.

Stel u voor dat u met slechts een kleine gift  reeds kan investeren om dit zaadje te laten ontkiemen. Beter, uw gift kan mogelijks een opbrengst geven.

Stel u voor dat u zelf actief kan bijdragen tot een heel duurzame manier van leven, door een kleine investering, en dit zonder in te boeten op enig modern comfort.

Neen, dit is geen droom, maar werkelijkheid. Ja het is mogelijk. Uw gift klein of groot kan effectief gebruikt worden als een microkrediet in echte projecten en hefboom voor de opstart van beloftevolle ideeën.

Ja u kan echt investeren in duurzame sociale ethische projecten met een toegevoegde waarde op de lange termijn. Net omdat we samen investeren, door co-creatie, duurzame hernieuwbare grondstoffen laten groeien in agroforestry beheersystemen als buffer voor het klimaat

CLIMATE SMART AGROFORESTRY

Het is het beste van landbouw en bosbeheer samen.

De oogst levert een inkomen.

Het is het duurzaam produceren van een verscheidenheid aan gewassen en hout.

Het gebruik is veelzijdig en meervoudig. Net door het verstandige gebruik in een watervalsysteem en in bio raffinage bouwen we duurzame ketens uit. Niets gaat verloren in deze kringloopeconomie.

Duurzame voeding wordt geproduceerd met hernieuwbare energie uit biomassa, vervoerd met groene energie, en de reststromen op het einde kunnen dienen als meststof voor de volgende generatie.

Uw gift als investering heeft dus een enorme impact op korte en lange termijn :

 • het zorgt voor voeding uit biomassa
 • het zorgt voor voeder uit biomassa
 • het zorgt voor energie uit biomassa
 • het zorgt voor groene chemicaliën uit biomassa
 • het zorgt voor groene polymeren
 • het zorgt voor groene bouwmaterialen
 • het zorgt voor groene vezels


de investeringgift

 • Vele kleintjes maken samen sterk
 • Samen geven, samen investeren,
 • samen waarde creëren, samen de opbrengsten delen
 • samen bouwen aan een duurzame bio base toekomst
        Hoe kan u helpen ?

            --> Geef en investeer duurzaam --> Duurzaam en ethisch investeren

        Ja, het kan anders

          --> BE BIO BASE vandaag --> uw steun = uw gift = investering


WORD VANDAAG NOG LID !


U geeft

Met uw gift wordt u lid van Be Bio Base vzw. Op deze wijze kunnen we  uw gift gebruiken als een microkrediet als steun voor duurzame agroforestry projecten.

U investeert

Be Bio Base investeert uw gift als een microkrediet. Het vormt de hefboom om duurzame agroforestry productie processen op te zetten.

Uw gift als lid is de eerste stap in een proces van duurzaam investeren in de ontwikkeling van hernieuwbare  en natuurlijke grondstoffen door middel van agroforestry projecten

Iedereen wint !Duurzaam en ethisch investeren is kijken op lange termijn.  Plaatselijke verankering is belangrijk. Onze investeringen zorgen voor de opstart en uitbouw van duurzame gemeenschappen en kringlopen. Door sociaal en ethisch verantwoord te investeren zorgen we voor een win-win situatie voor alle betrokken. Be Bio Base staat voor lange termijn engagementen.


BEDRIJVEN MAAK KENNIS MET ONZE MVO (CSR) PAKETTEN SPECIAAL OP MAAT VOOR UW BEDRIJF

KLIK HIER


Maatschappelijk verantwoord ondernmenen, duurzaam en ethisch investeren is kijken op lange termijn. Be Bio Base staat voor lange termijn engagementen.

Be Bio Base v.z.w

Geïnspireerd door de natuur


© Copyright.

All Rights Reserved.

Contact


info@bebiobase.be

tom@bebiobase.be

Skype & Whatsapp

VOLG ONS OP


Facebook

Vimeo

Adres


Martelaarslaan 355

9000 Gent

Belgium