Steun Individueel

Kies je steunpakket


bepaal zelf hoe je ons wil steunen en kiest uit één van de onderstaande pakketten . Betalen kan zeer éénvoudig en veilig via de link naar Paypal of surf naar je eigen online banktool.


Plant een boomBepaal zelf met je investeringsgift

hoeveel bomen je plant !

Betaal éénmalig, jaarlijks of maandelijks


1 boom = 10 Euro = 1 ton CO2

=

vlucht Brusssel - Los Angels

dieselrit H/T Brussel - Moskou

benzinerit H/T Brussel - Athene


Compenseer 1 jaar CO2De gemiddelde uitstoot is 25 ton CO2 in de EU

De CO2 die wordt opgeslagen door aanplant bij de boeren wordt nauwkeurig bijgehouden door de onafhankelijke keuringsorganisaties  Plan Vivo en Gold Standard.


250 Euro = 25 ton CO2Plant één hectare agroforestry bos
Agroforestry is een mengvorm van landbouw en bos. Het verzekert de boer van zowel inkomsten op korte termijn door de landbouwgewassen als een inkomen op lange termijn door het hout. Agroforestry zorgt voor stabiliteit, meer verscheidenheid in planten en dieren, meer natuur en biodiversiteit. Agroforestry is één van de beste aanplantingen in de strijd tegen de klimaatopwarming. Elke hectare is een zegen voor de iedereen.


500 Euro = 1 ha agroforestry bos


Arbolilvia investeert in de aanplant van inheemse bomen. Koffie en cacao lenen zich zeer goed als tussen beplanting en zorgen voor een extra inkomen naast het hout en de landbouwgewassen.

Alle aanplantingen van ARBOLIVIA zijn terug te vinden op een interactieve kaartSteun een familie één jaar langDe kern van het project is opleiding en advies. Daarom ondersteunt Arbolivia de boeren met goede opleidingen en deskundig advies zodat ze hun aanplantingen met de beste zorgen kunnen omringen. Kennis, opleiding en advies is de motor naar succes, naar goede oogsten, duurzaam beheer en een stabiel inkomen. Arbolivia investeert minimaal 40 jaar in de boer. Uw steun is van harte welkom.


1 jaar opleiding en advies voor 1 familie

=

750 Euro/jaar
Even eenvoudig als Paypal, ga naar je online banktool en  Stort je investeringsgift, praktisch, eenvoudig en snel op het rekeningsnummer


BE70 8900 1502 4725 


BIC VDSPBE91

met medeling : Lidgeld + Uw Naam


Ter  attentie van

Be Bio Base, geïnspireerd door de natuur v.z.w.

Martelaarslaan 355 - 9000  Gent - België

Be Bio Base v.z.w

Geïnspireerd door de natuur


© Copyright.

All Rights Reserved.

Contact


info@bebiobase.be

tom@bebiobase.be

Skype & Whatsapp

VOLG ONS OP


Facebook

Vimeo

Adres


Martelaarslaan 355

9000 Gent

Belgium